ProgramokSzekerezés csöröge ( forgácsfánk ), áfonya pálinka kisérettel.

5 EUR/fő

Bográcsolás tanyasi háznál,
Az izletes bogrács mellé korlátlan mennyiségű szilva és áfonya pálinka fogyasztható a hangulatot élő zene biztosítja.Este tábortűz mellett nótázgathatnak.

 

Van itt állatfarm is:
A gyerekek megnézhetik, megsimogathatják az állatokat, vagy lovagolhatnak is. Játszhatnak a szénakazalban, sétálhatnak, szaladgálhatnak,télen szánkózhatnak. Itt mindenre van hely és idõ.

15 EUR/fo

Lovasszánazás

 

Romantikus kirándulást kínálunk lovaskocsin mesebeli, havas tájakon a gyergyói hegyek lábánál.Korlátlan mennyiségben fogyaszthatják a gyümölcsökkel és fahajjal ízesített jó meleg forralt bort.

7Eur/fő

Motoros hószánazás

  /td>A kovetkező útvonalak vannak:
-Borzont-Székelyvarság
(gerincvonalakon megközelítve)

-Borzont-Madarasi Hargita

Ebéd fennt az erdőn:-sült szalonna
-kolbász
-vadszalámi

 

 


 

Malac sütés

 


Hangulatos erdelyi háznál, élő zenével, korlátlan áfonya, szilva pálinka fogyasztással.

Tábortűz körül nótázgatás élő zene kiséretével.

20 EUR/fő


Disznóvágás
Székely hagyományok szerint, tanyasi háznál, egész napos program, élő zenével és korlátlan áfonya és szilvapálinkával valamint forralt borral.

20 EUR/fő

 

Vendégeink részt vehetnek egy hagyományos székely disznóvágáson amely jó székely szokás szerint szilvapálinkás vagy áfonyapálinkás bemelegítővel kezdődik.
Miután felmelegdtünk és megvan a jókedv amelyet a harmonika és hegedű hangja is elősegít jöhet a disznó megpörkölése hagyományosan szalmával.
Miután felbontják a disznót a zsíros szalonnadarabokat üstbe rakják töpörtyünek amely fél óra múlva fogyasztható ízletes házikenyérrel és lilla hagymával.
A friss húsból „borsos tokányt” készítenek hagyma és fűszerek hozzáadásával.Amig ez elkészül lehetőség van a házban melegedni teázni, kávézni énekelgetni vagy állatokat nézni, simogatni és ha az idő engedi szánkozhatnak, lovasszánozhatnak a kedves vendégek.
Ez idő alatt elkészül a disznótoros vacsora: káposztaleves, flekken,kolbász, véres, májas,rántott káposzta, püre pityóka amelyet a Rubin Szálloban vagy a Rubin Panzióban fogyaszthatnak ugyancsak mulatós, elő zene kiséretével.

Quadozas

  A kalandot kedvelõknek ajánljuk ezt a túrát, sofõrrel és kísérõvel. A könnyebb terepeken a vendég is vezethet.A szervezõk biztosítják a szórakozást, túraszervezést és vezetést, üzemanyagot, valamint az étkezést.


(Kérésre és elõzetes egyeztetés esetén kemencében sült malacot is fogyaszthatnak.)  

 

Hegyikerékpározás
A környéken található ( Gyilkostó) erdei utak, ösvények kiváló terepet biztosítanak e sport kipróbálására. A kezdõ, hegyi utakon járatlan kerékpárostól, az extrém kerékpározókig mindenki megtalálja a megfelelõ útvonalat.

Paintball

  Gyergyószentmiklóstól 4,5 km.re kitünõen alkalmas hely talalhato e népszerû csapatjáték, a "festékháború" müvelésére. A paintball-t bárki játszhatja, nem igényel különösebb felkészülést, a játék minden kellékét pedig a játék szervezõje biztosítja. A szervezési díj tartalmazza a felszerelést is

Jeep Tour

A kalandot kedvelõknek ajánljuk ezt a túrát, sofõrrel és kísérõvel. A könnyebb terepeken a vendég is vezethet. A szervezõk biztosítják a szórakozást, túraszervezést és vezetést, üzemanyagot, valamint az étkezést. (Kérésre és elõzetes egyeztetés esetén kemencében sült malacot is fogyaszthatnak)
Arajanlat

Felpanzios ar: Rubin Hotel 23 EUR/fo
Rubin Panzio 25 EUR/fo
Szallas + Svedasztalos reggeli 15 EUR/fo
3 fogasos Vacsora elozenevel 7 EUR/fo
1 agyas felar 7 EUR

Közeli sipályak

  • csomafalvi palya 1.600 m, 15 km a szállodától (25 km a panziótól)

  • bucini palyak ( 2 db. ) 1.300 m, 26 km a szállodától (14 km a panziótól)
 Created by DirectWeb in 2003 (c).